Ik Koop Er Alles

Het leertraject Web 2.0 en Platteland is de oorzaak van mijn blog evenals mijn aanwezigheid op Twitter. Via Twitter heb ik mijn volgers op de hoogte gehouden van de voorjaarsschoonmaak op minicamping De Visser. Een grote klus, maar dankzij het mooie weer werd het (achteraf) toch weer een meevaller. Een hele week, dag-in-dag-uit, met de handen in het sop, alles op zijn kop en klaar is de camping.

Schoon in ieder geval, maar daarmee ben ik nog niet klaar. In Februari ontvingen we 2 splinternieuwe chalets, die leeg afgeleverd zijn. Die moeten nu ingericht worden, zodat er gedurende het seizoen maximaal 5 personen comfortabel kunnen verblijven en genieten van het prachtige platteland en de Zeeuwse stranden.

Voor een deel van de inrichting reed ik vandaag naar het Zweedse warenhuis in Breda. Altijd weer een avontuur! Daarmee bedoel ik niet de afstand of de drukte onderweg, maar de medestanders, wel of niet voorzien van FamilyPas, die ik tegen kom op de route door de winkel met ieder hun eigen reden van het bezoek.

Laat in de ochtend maak ik tijd voor een kopje koffie. Later dan gepland, want het restaurant van de firma was bij aankomst overvol, vanweg de dagelijkse gasten die tegen een zeer aantrekkelijk tarief van hun ontbijt genieten. Tijdens de koffie, denk ik terug aan de weblog van Agmar van Rijn en de wijze waarop zij het “denken in tags” beschrijft. Ik bekijk de mensen die met mij in het restaurant vertoeven. Diverse mogelijkheden passeren de revue #oud, #vriendinnen, #grootouderenkleinkind, maar ook #gezelligaandekoffie, #lunchopafspraak, #ffsnel. Aan de tags hangt tegenwoordig vanzelfsprekend “even de berichten lezen” op Twitter. Ik vraag me af of dat op mijn mobiele telefoon ook zou kunnen. Ik schenk me een tweede kopje koffie in (dat kan hier gratis) en test mijn apparaatje op haar mogelijkheden. En ja hoor……….. Ik heb internet en kan mijn lezers op de hoogte brengen van het feit dat ik heerlijk geniet van een kopje koffie na alle drukte van de ontbijters. Een oninteressant bericht, maar mijn mobiel is in waarde gestegen. Leuk!! Maar daar kwam ik niet voor…….

Ik loop mijn boodschappenlijst nog even na en vervolg mijn route in het warenhuis van IKEA: Ik Koop Er Alles.

2 reacties

Opgeslagen onder kamperen bij de boerin

2 Reacties op “Ik Koop Er Alles

  1. agmarvanrijn

    leuk verhaal Kampeerboerin! grappig he, dat je zoveel kunt taggen! groeten uit het hoge noorden, Agmar

  2. ha kampeerboerin, leuk verhaal! ik hou ook enorm van de ikea. maar ondertussen willen we onze klanten overtuigen van het speciale van karaktervolle autenthieke en kleine ondernemers. hoe ‘rijmen’ we dat met eigen koopgedrag??? geen kritiek, een eigen worsteling…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s