U bent welkom!

Het seizoen 2010 is geopend. Op vrijdag 26 maart, start van de Paasvakantie in Duitsland, rijden vele toeristen Zeeland binnen. Ook Zoutelande opent de poorten en laat zich vullen met voorseizoensplaatsen op de campings, weekjes vakantie in vakantiewoningen en potentiele gasten, die de kriebels hebben gekregen en op zoek zijn naar een plaatsje op minicamping De Visser.

Het heerlijke weer draagt bij aan een prima start van het seizoen. Het gras is groen, het sanitair schoon en fris en de chalets chique ingericht. Gedurende het weekend vult de camping zich met de eerste gasten. Van bekenden tot onbekende en aan mij de taak om beide groepen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. En dat is voor iedereen weer anders.

In de nieuwe chalet helpen de gasten nu al mee om de nieuwe meubels nieuw te houden. Na 10 minuten vraagt mijnheer om een tafelkleed, want ‘zo’ de tafel gebruiken …. das ist schade. Da’s mooi, denk ik! Die man heeft het begrepen en wordt daarvoor beloond, als dank gaat hij met een flesje zeewierjenever lachend terug naar zijn chalet. Zeewierjenever …. jenever mit algen, auch neu in Zeeland!

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder kamperen bij de boerin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s