De Kampeerboerin

Van sportieve Brabantse tot Zeeuwse kampeerboerin:

Na vele vakanties en weekenden in het heerlijke Zeeland leerde ik de omgeving van de camping, waar ik met mijn ouders verbleef, steeds beter kennen. Ik zocht er een baantje, ontmoette gezellige Zeeuwen, ging met ze uit en bleef aan een leuke jongeman “plakken”.   Na lange tijd heen en weer pendelen in het weekend besloten de Zeeuwse jongeman en ik tesamen een stulpje te zoeken. Dat stulpje vond we in Zeeland. Hij bleef in zijn buurt en ik gaf de Brabantse gemoedelijkheid op voor een avontuur over de provincie-grens.

De Zeeuwse jongeman bleek een boerenzoon. Zijn ouders zette het familiebedrijf voort wat zich richtte op akkerbouw. Zij hadden reeds enkele jaren de koeien ingeruild voor een kampeerders. Een heel ander ras, maar voor de vooruitstrevende agrarier een prima keuze.

Inmiddels is de boerderij in ons bezit en zetten wij de traditie voort. Naast het akkerbouwbedrijf exploiteren wij een prachtige kleinschalige camping waar we onze gasten mee laten genieten van de rust en ruimte op het Zeeuwse platteland.

Om geinteresseerden ook buitenom de vakanties op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, stuur ik deze Post van het Platteland rond……….