Camping

Kamperen & Logeren

Op minicamping De Visser te Zoutelande is het goed vertoeven. Op een rustige plaats in het hart van het nationaal landschap, op het prachtige platteland van Walcheren, ligt op 1 km. afstand van duinen en strand de kleine kindvriendelijke camping met @kampeerbooerin aan het roer.

Op minicamping De Visser kunt u kamperen met uw eigen kampeermiddel. Voor caravans, vouwwagens en tenten zijn er kampeerplaatsen van minimaal 160 m2 met alle aansluitingen die een kampeerder zich kan wensen. Op de plaats vind u aansluitingen water, electra, afvoer en c.a.i.. U kunt beschikken over draadloos internet en wilt u luxe kamperen, dan huurt u een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel

Op minicamping De Visser kunt u logeren in een splinternieuwe chalet. De chalet is geschikt voor 5 personen (max. 3 volwassenen en 2 kinderen) en beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer, keuken en zithoek. Elke chalet heeft een eigen terras met tuinmeubels en voldoende ruimte om zorgeloos te genieten tijdens uw verblijf. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en staat de koffie voor u klaar. Da’s een goed begin!

Op minicamping De Visser zijn campers van harte welkom. De speciale camperplaatsen zijn deels verhard en zodanig gesitueerd dat u gemakkelijk op en afrijdt, zonder de overige gasten te storen. Elke plaats beschikt over aansluitingen water, electra, afvoer en c.a.i. Het is mogellijk om gebruik te maken van draadloos internet en wilt u uw verblijf zeer comfortabel maken, dan huurt u een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

Op minicamping De Visser is het mogelijk uw eigen badkamer te huren. Bij aanvang van uw verblijf ontvangt u dan de sleutel tot het prive-sanitair, dat wij 2x per week voor u reinigen. Da’s pas vakantie!

Op minicamping De Visser komt de bakker elke morgen met verse broodjes, de krant en lekkere koeken voor bij de koffie. U hoeft er de camping niet voor te verlaten

Op minicamping De Visser verhuren we strandcabines op de nabijgelegen prachtige Zeeuwse zandstranden. Een strandcabine voorkomt slepen met tassen, emmertjes en speelgoed. U huurt hiermee u eigen stukje strand in Zeeland. Tevens verhuren we fietsen, waarmee u de buurt kunt verkennen. Naast fietsen met 3-7 versnellingen is er ook een mogelijkheid voor electrische fietsen, mountainbikes, fietskarren, kinderzitjes en kinderfietsen.

Op minicamping De Visser proberen we u een zorgeloze vakantie te bieden met luxe en comfort, gastvrijheid en gezelligheid, activiteiten en rust. Als u het naar uw zin heeft, hebben wij dat ook!

Kortom: u bent van harte welkom! Wij hopen u ooit voor een verblijf in Zoutelande te mogen begroeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s